MIG, AB inovasyon radarı tarafından “önemli yenilikçi” olarak kabul edildi

MIG'nin, AB tarafından finanse edilen BuildHeat projesi için sağladığı yenilikçi teknoloji nedeniyle Avrupa Komisyonu'nun İnovasyon Radarı tarafından “Anahtar Yenilikçi” olarak tanındığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

 

AB araştırma ve inovasyon programı Horizon 2020'nin bir parçası olarak BuildHeat, 18 proje ortağının en iyi teknolojilerini kullanarak Avrupa'daki konut binaları için enerji verimli ve uygun maliyetli yenileme çözümleri sunmaya çalıştı. MIG'nin projedeki rolü, binaların yalıtım performansını iyileştirmek için aktif bir cephe sisteminin parçası olarak yenilikçi bir kaplama geliştirmekti.

 

AB İnovasyon Radarı, pazar olgunluğu ve yıkıcı potansiyelleri açısından olağanüstü yenilikleri vurgulama göreviyle AB üye ülkeleri tarafından desteklenen bir girişimdir. Devam eden araştırma ve yenilik projelerini inceleyen bağımsız uzmanlardan alınan bilgilere dayanmaktadır. Tespit edilen teknolojik yeniliklere ilişkin veriler, AB'nin yenilik radar platformunda kullanıma sunulacak, böylece kamu, Avrupa'daki araştırmacılar ve yenilikçiler tarafından gerçekleştirilen mükemmel teknolojik ve bilimsel gelişmelere erişebilecek.

 

“Key Innovator” ödülü, MIG'nin yenilikçi gücünün tüm Avrupa'da kabul edildiğini göstermektedir. Bu, şirketimizin inovasyon kabiliyetine bir defne daha eklemekle kalmayacak, aynı zamanda bizim için birçok pazar ve işbirliği fırsatı yaratacaktır.

 

MIG'nin projeye katkısı, 20 Temmuz 2020'den itibaren Innovationsrader platformunda (www.innoradar.eu) halka açık olacak . O zaman uğramayı ve bizim ve AB tarafından finanse edilen diğer büyük yenilikler hakkında bilgi edinmeyi unutmayın!